Louise Ainsworth a Kantar Media EMEA régiójának új vezetője

Ainsworth a brit Kantar Millward Brown-tól érkezik, hogy átvegye a kontinentális Európát, a Közel-Keletet és Afrikát magába foglaló régió irányítását.

LONDON, 2018. május 23. – Kantar Media, a nemzetközi médiakutatási piac vezető vállalata, örömmel jelenti be, hogy június 25-ei hatállyal kinevezte Louise Ainsworth-t CEO pozícióba az EMEA üzleti régió* élére.

Ainsworth közvetlenül a brit Kantar Millward Brown ügyvezetői székéből érkezik. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a digitális media, a közönségmérés, a stratégiai márkaépítés és a kampányhatékonyság mérés területén.

Andy Brown, a Kantar Media globális elnök-vezérigazgatója ezt mondta a kinevezés kapcsán: "Izgatottan várom Louise érkezését a Kantar Mediához. Digitális tapasztalatai és az átalakuló media ökoszisztémával kapcsolatos tudása az egész iparágban elismert, és komoly értéket jelent majd a Kantar Media és ügyfelei számára.”

Louise Ainsworth hozzáfűzte: "Örömmel csatlakozom a Kantar Mediához. Ügyfeleink minden eddiginél több változással, váratlan helyzettel szembesülnek – a Kantar Media egyedülállóan gazdag, minőségi adatkínálata segítségükre lehet abban, hogy ezeket a kihívásokat jövedelmező üzleti lehetőségekké változtassák.”

Ainsworth júniusban csatlakozik a Kantar Media csapatához és ül be annak vezető testületébe, közvetlenül a cég elnök-vezérigazgatójának, Andy Brown-nak riportol majd.

*A Kantar Media EMEA üzleti régiója 18 országot foglal magába – többek között Franciaországot, Spanyolországot, Németországot, Lengyelországot, Magyarországot, Törökországot, Izraelt és a Dél-afrikai Köztársaságot – több mint 1.500 alkalmazottal.